maanantai 9. marraskuuta 2015

Pöytien koristelut

Melkein kaikki häihin liittyvä on jotenkin selkeänä mielessä. Mutta pöytäkoristelut... Niistä mielipide vaihtuu jatkuvasti! Onko muilla samoja ongelmia? Selailen Pinterestiä ja löydän vaikka mitä ihania ideoita, joita haluaisin toteuttaa. Olen jo pyytänyt sukulaisia keräilemään viinipulloja ja ehtinyt vaihtamaan mieltäni muutamaan otteeseen siinä välissä. Ehkä toimivin keino ei kuitenkaan ole roimia mahdollisimman paljon kaikkea tavaraa ja koota niistä jotkin sekalaiset pöytäkoristeet? Pitäisi varmasti järjestää koekattaukset top5-ideoista ja siinä päättää, mitä lähdetään toteuttamaan. Ainoa vain, että meillä ei tällä hetkellä ole ruokapöytää, joten pakko tyytyä näin aluksi esittelemään muutamia parhaimpia ideoita sieltä Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.   

Kuva

Tässä yhdistelmässä on jotain superherkkää. Ja ruusut ovat kyllä kauniita! Sanoinko jo, että kukatkin ovat vielä päättämättä? Lasipurkkien väri on myöskin ihanan hempeä. Tuollaiset puiset pöydät olisivat kyllä mahtavat, mutta meidän juhlapaikalla ei sellaisia ole.

Kuva

Tässä kuvassa puolestaan on sellaista tyylikkyyttä ja yksinkertaisuutta, mitä haluaisin myös meille. Juuttikankainen kaitaliina on vielä mietinnän alla, en tiedä miksi, mutta jokin siinä hieman tökkii. Ja väriä saisi kyllä olla enemmän, ettei mene tylsän puolelle.

Kuva

Pellavaiset pöytäliinat olisivat kieltämättä todella hienoja ja ne sopisivat hyvin yhteen pehmeiden pastellisävyjen kanssa. Pitäisi ehkä selvittää, saisiko tuollaisia vuokrattua jostakin. Runsas kukkamäärä näyttää kyllä hienolta, mutta meillä ei budjetti veny noin mahtaviin kukka-asetelmiin. Ja pitäähän siellä pöydässä tilaa olla sille tärkeimmälle, eli syömiselle!

Kuva
Tässä valaistuksessa on tunnelmaa. Pöydällä pystyssä olevat lamput eivät niinkään säväytä, mutta roikkuvat kylläkin. Jos budjetti ja hääsuunnitteluun käytettävä aika olisivat rajattomia voisi tätä lähteä toteuttamaan!

Kuva

Oikean puun hyödyntäminen pöytäkoristeissa olisi myös mahtavaa. Luulen, että aito puu toisi koristeluihin erityistä tunnelmaa. En kyllä tiedä, voisiko oikean puun kanssa tulla esimerkiksi jotakin ötökkä-ongelmaa? Mutta muuten, todella tunnelmallinen idea mielestäni! Koekattausta varten pitääkin sitten lähteä puukaupoille. 

Kuva

Suunnitelmana taitaa olla 1) uusi ruokapöytä ostoslistalle 2) ainakin muutaman erilaisen koekattauksen tekeminen 3) pöytäkoristeluista päättäminen 4) valittujen pöytäkoristeiden hankkiminen. Onneksi suunta on kuitenkin selvillä, kun valmiina on jo paikkakortit ja tuikkukipot.

Mites muilla, onko pöytäkoristuksien päättäminen ollut helppoa vai vaikeaa?

-Susanna-