perjantai 13. marraskuuta 2015

Häämuoti 2016 -digilehti

Onko moni ehtinyt jo tutustumaan Häämuoti 2016 -digilehteen? Lehti kokoaa yhteen satojen hääpukujen, kenkien ja asusteiden kokonaisuuden miesten pukeutumista unohtamatta! Ja mikä tietenkin parasta, koko lehti on luettavissa täysin ilmaiseksi! Lehteen pääset tästä


Digilehden sivuilla pääsee myös tutustumaan Kaunein Hääpuku 2016 -ehdokkaisiin ja äänestämään omaa suosikkiaan. Äänestäjien kesken arvotaan 1000€:n lahjakortti Kaunein Hääpuku 2016 -voittajaliikkeeseen. Eli mikäli kiinnostus tuollaisen lahjakortin voittoon on, kannattaa omaa suosikkiaan käydä äänestämässä 16.12 mennessä. Itse ihastuin Pronoviaksen hääpukuun, jota myy morisupukuliike Josefiina Lahdesta. Puku ei ehkä malliltaan ole aivan sellanen, jonka itselläni näkisin yllä hääpäivänä, mutta yläosa ja takana oleva napitus olivat mielestäni todella tyylikkään näköisiä. 

Hääpuku Provonias Pladie

Hihat ovat alkaneet tulemaan takaisin hääpukuihin. En ole vielä itse päättänyt, haluanko omaan mekkooni hihoja. On jotenkin vaikea hahmottaa vielä koko hääpukua, kun se on vain ideana päässäni. Sovituskerroilla pitänee hieman kokeilla, kaipasiko puku hihoja vai ei. Mikäli omaan pukuuni hihat tulee, haluan niiden sopivan mahdollisimman hyvin yhteen muun mekon kanssa. Ei siis mitään boleroita tai irrotettavia hihoja. Enkä oikein innostu myöskään levenevistä tai muuten liian hallitsevan oloisista hihoista. 

Hääpuku Provonias Timy

Tykkäsin siitä, että lehdessä oli esitelty hääpukuja liikkeittäin. Ainakin minusta tuntuu, että aina häämuotilehtiä katsoessani selailen vain hienoja kuvia tietämättä mistä kyseisen häämekon voisin itselleni halutessani hankkia. Mikäli tästä lehdestä oman pukunsa bongaa, tietää heti minne liikkeeseen suunnata. Lehdessä oli esiteltynä pukuja seuraavista liikkeistä: Josefiina (Lahti), Niinatar (Helsinki), Muotitalo Tyynelä (Helsinki, Tampere, Seinäjoki), Sydänkäpy (Turku) ja  Glamour (Lahti). Tykkäsin myös siitä, että lehdessä oli esiteltynä miesten juhlapukeutumista.

Mitä mieltä muut olette olleet lehdestä?

Aurinkoista viikonloppua!

-Susanna-