sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vuokraamalla somisteita häihin

Kaikkea ei tarvitse, eikä kannatakaan hankkia itse. Somisteiden ja tarvikkeiden vuokraaminen on paitsi ekologista, myös hääparille itselleen helppoa. Tavarapaljouteen ei tarvitse hukkua ennen häitä (tämä taitaa kyllä olla toiveajattelua vaikka miten vuokraisi...) eikä häiden jälkeen miettiä, minne kaiken laittaa ja kenelle ne myy. Tällä viikolla tein ensimmäisen varauksen Sarandian somistevuokraamosta. Ostoskoriini päätyi iso liitutaulukyltti ja vanha ovi. 

Kuva lainattu täältä

Vielä en ole varma, mitä liitutaulukyltiin kirjoitetaan, mutta varmasti se paikkansa löytää. Ovelle haluan tervetulotoivotuksen ja photo boothin yhteyteen ohjeistuksen ja toisen voisi toteuttaa liitutaulukyltin avulla. 

Kuva lainattu täältä

Vanha ovi tulee herkkubuffetin taakse, kuten se kuvassakin on. Ovi pysyy pystyssä omilla jaloillaan, joka on todella hyvä. Hih, oon kyllä niin innoissani näistä somisteita! Sopivat meidän häihin niiiiin hyvin! 

Sarandialta löytyy myös paljon muuta ihanaa vuokrattavaa, kannattaa käydä katsomassa! Somistevuokraamolta löytyy myös hurjan paljon vuokratuotteita häihin maljakoista kaitaliinoihin ja aina häiden valaistuksen järjestämiseen asti, joten sieltäkin kannattaa käydä tarjonta vilkaisemassa! 

Kuinka moni aikoo hyödyntää vuokratuotteita häissään?

-Susanna-