torstai 15. lokakuuta 2015

Voita upea Avia-riipus

Iloisia uutisia! **rumpujen pärinää** Nyt lähtee nimittäin käyntiin blogin ensimmäinen arvonta! Arvonta suoritetaan yhteistyössä Kelloliike Salosen kanssa ja arvottana on Paletti Jewerly-sarjan upea Avia-riipus. Riipus on tyylikäs ja juhlallinen ja sopisi mielestäni enemmän kuin hyvin myös morsianta hääpäivänä koristamaan, sarjaan kuuluu nimittäin myös esimerkiksi korvakorut. Avia-sarjaa, kuten muitakin Paletin koruja voit ihailla heidän esitteestään täällä tai osoitteessa palettikorut.fi. Palettikoruja Turussa myy Kelloliike Salonen, jonne suosittelen kyllä lämpimästi pistäytymään, mikäli hääpäivän korut tai sormukset ovat vielä hankinnan alla.  


Avia-sarjan on suunnitellut helsinkiläinen muotoilija Jessica Riksman. Riipusta kuvaillaan seuraavanlaisesti: 

Avia on latinan kielen sana, joka tarkoittaa isoäitiä. Korun kauneus on muisto isoäideistä, joille kukat ja luonto ovat olleet aina tärkeitä asioita. Korussa yhdistyy raikkaus, sirous sekä ajaton muotokieli. Koru on kunnianosoitus kaikille isoäideille. 

Sitten itse arvontaan. Osallistumaan pääset kommentoimalla alle, missä tilaisuudessa Avia-korua pitäisit, jos sen voittaisit? Liitä kommenttiisi mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Lisäarvan saa liittymällä blogini lukijaksi tai kertomalla arvonnassa omassa blogissasi, enintään kolmella arvalla on siis mahdollisuus olla mukana. Kerro kommentissa, monellako arvalla olet mukana.

Aikaa osallistua on sunnuntaihin 25.10 asti, onnea kaikille arvontaan!

-Susanna-