keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Svengaavin hääbändi: Pieni liikkuva orkesteri

Kuten viime postauksessa tuli luvattua, on nyt tiedossa hehkutusta meidän hääbändistä! Näinkin olellisesta asiasta on jäänyt kirjoittamatta, mutta onneksi vielä ehtii korjaamaan tämänkin. Tämän jälkeen koko hääpäivä on käyty läpi ja jäljellä on enää muutamia postauksia häiden jälkeisestä ajasta. 

Hääbändin buukkasimme häihimme vajaa vuosi ennen hääpäivää. Hääbändin valinnasta kirjoitettu postaus löytyy täältä ja samaisesta postauksesta löytyy myös kuvailu bändistä sekä linkit ääninäytteisiin. 

Mutta nyt siihen hehkutukseen. Vaikka bändin suhteen menimme budjetin ylärajoilla, oli panostus kyllä joka sentin arvoinen. Bändi saapui paikan päälle ajallaan ja hoiti huomaattomasti tavaroiden roudaamisen ja soundchekin. Olimme lähettäneet heille etukäteen suuntaa antavia linjoja musiikkimaustamme, joiden avulla bändi oli suunitellut illan setit. Kappaleet olivat loistavia, tunnelma mieletön ja bändi kuullosti todella, todella hyvältä! Ehdoton suositus täältä Pienelle liikkuvalle orkesterille!
Illan aikana bändi soitti kolme 45 minuutin settiä ja mielestäni se riitti erittäin hyvin. Tervahovilla bändin pitää lopettaa klo 24 mennessä ja viimeisen setin + iltapalan kanssa meinasi tulla hieman kiire, mutta eipä tuolle mitään mahtanut. Bändin lopetettua musiikki ja juhlat jatkuivat Spotify-listan kera, vaikkakin tässä kohtaa suurin osa häävieraista kiitti päivästä. Itsekin olin kyllä enemmän kuin väsynyt ihanan päivän päätteeksi, mutta jotenkin sitä virtaa riitti vielä muutamaksi tunniksi eteenpäin. Osa juhlavieraista jatkoi juhlimista kolmeen asti yöllä! 

-Susanna-