keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Lahjapöytä ja viestit tuleville hääpäiville

Karkkibuffetin vieressä meillä oli kaksi pöytää. Toinen pöytä oli varattu häälahjoille ja korteille, toisessa pöydässä oli puolestaan paljon kaikkea pientä tavaraa. Sieltä löytyi vieraskirja, tulevien hääpäivien pullot, minun polttarikansio ja kehyksissä 10 asiaa, jota arvelimme, että vieraat eivät meistä tiedä.Ensimmäisessä kuvassa pöydät ovat vielä hieman kesken, mutta kaikki olellinen on kuitenkin paikallaan. Seinällä somisteena oli Design Sarandian Tahdon- ja Rakkauden säännöt -printit, jotka sopivat tilaan ja tunnelmaan hyvin.  (Ja tavallisesti löytyvät osana meidän olohuoneen sisustusta)

Vieraskirja on esitelty erillisessä postauksessa, joka löytyy täältä. Läheskään kaikki eivät vieraskirjaan kirjoittaneet, mutta siltikään en pitänyt sitä turhana. Toki jos joku olisi pitänyt pöydästä ottaa pois, olisi se ollut vieraskirja.


Kortit ja samalla lahjat oli osoitettu toiselle pöydälle vanhan matkalaukun ja kortti-viirin kera. Tarkempaa kuvaa matkalaukusta ja viiristä pääset katsomaan täältä.

Insinöörin morsian -blogista bongasin kesällä idean, jossa hääpaikalle laitetaan esille yllättäviä faktoja hääparista. Idea oli hauska ja halusin sen meilläkin ehdottomasti toteuttaa. Faktojen keksiminen oli hauskaa ja jopa hieman vaikeaa!  Vieraskirjaa tärkeämpänä pidimme näitä viestejä tulevaisuuden hääpäiville. Idean esittely löytyy kokonaisuudessaan täältä, mutta lyhykäisyydessään se oli, että saisimme viestejä vierailtamme tulevaisuuden hääpäiville kuvan pulloihin säilöttyinä. Numerot symboloivat aina kyseistä hääpäivää. Hääpäivänä rikomme pullon ja luemme kyseiselle vuodelle tarkoitetun viestin.

Jokaisella vieraalla oli paikallaan pieni lappu, johon viestin sai kirjoittaa. Ohjeistuksessa pyydettiin, että jokaisesta pöytäseurueesta tuli ainakin yksi viesti jokaiselle eri hääpäivälle. Saimmekin todella paljon viestejä pullojen täytteeksi ja on jo ajatuksena aivan ihanaa päästä tulevaisuudessa viestejä lukemaan. Suosittelen!

-Susanna-

**Valokuvat ottanut Jan Sundman. Ethän kopioi, kiitos!*