tiistai 6. syyskuuta 2016

Kakkua!

Meillä alkoi kahvittelut kuuden aikaan. Aikataulu tuntui sopivalta, sillä ruokailusta oli kulunut tarpeeksi, mutta ei liikaa, aikaa. Pohdiskelin täällä bloginkin puolella melko paljon meidän kakkua. Mansikka-kermakakku reunapursotuksilla ja kiilteellä oli ehkä pahin painajaiseni, mutta silti kuitenkin "kunnon" kakkuun panostaminen hirvitti.

Päädyimme loppujen lopuksi siihen, että kakku tulee pitopalvelulta. Heidän puoleltaan tässäkin kohtaa oli ihaltavaa joustoa: saimme yhden pyöreän kakun, johon kakkukoristeemme sopi ja loput kakut olivat levykakkua. Ainekset olivat samat kuin tavallisessa mansikka-kermakakussa, mutta purostuksien sijaan pintaan laitettiin kermaa rosoisesti ja koristelut tehtiin mansikoiden ja ruusujen avulla. Kakusta tuli upea! Ja sen lisäksi, se maistui mielettömältä.Jännittävää oli ainakin kuvasta päätellen!
Kakun leikkaamista emme olleet suunnitelleet etukäteen ja jälkikäteen tuli mieleen, että ehkä olisi ollut mukavampi olla kasvot vieraisiin päin. Mutta tämäkin on tätä sarjassamme meni jo. Mainittakoon kuitenkin, että taisin polkaista ensin. Vaikka eihän sillä oikeasti ole mitään merkitystä. Kunhan nyt mainitsin.Kakun koristelu, maku ja hinta olivat kaikki kohdillaan. Meille oli siis oikea ratkaisu säästää tässä kohtaa. Etukäteen jännitin hieman millainen kakku on tulossa, mutta onneksi se jännittäminen oli turhaa! 

Millaisia kokemuksia muilla on pitopalveluiden "tavallisista" kakuista?

-Susanna-

'

**Kuvat ottanut Jan Sundman. Ethän kopioi, kiitos!**