keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Iltapala

Juhlissa pidän yhtenä tärkeimmistä asioista ruokaa. Ruoan pitää olla hyvää ja sitä pitää olla riittävästi! Pitopalvelu hoitaa pääruokailun ja menuun olen enemmän kuin tyytyväinen. Pitää toki toivoa, että ruoan maku on yhtä hyvä kuin miltä se paperilla kuullostaa. Pitopalvelun kanssa olemme sopineet, että kaikki ylijäävä ruoka jää juhlapaikalle iltapalaksi. Ja että pitopalvelu tekee ruokaa runsaasti. Mutta, emme silti halunneet jättää iltapalaa vain pitopalvelun varaan. Mitä jos ruoka on niin herkullista, että sitä ei jää juurikaan yli? Eli jotain oli vielä keksittävä lisäksi illalle. Tärkeimpänä kriteerinä oli mutkattomuus. Jotain minkä saa esivalmisteltua mahdollisimman pitkälle ja illalle jää vain lämmitys. Niinpä iltapalan kattauskokeilussa haaveilemani hampurilaiset jäävät kyllä toteuttamatta. 

Meillä on hieno mahdollisuus saada juhlapaikalle lainaksi paellapannu ja sen hyödyntäminen olikin toinen kriteeri. Niinpä äitini kanssa ideoimme meille seuraavanlaisen menun illaksi:

Wokki: kanaa, nuudelia, ananasta
BBQ-kastiketta
Paprikamajoneesia

Kuva


Yksinkertaista ja helppo esivalmistella ja toteuttaa. Kanan lisäksi vaihtoehdoksi tulee toki myös kasvisruokavaihtoehto, todennäköisesti tofulla. Eiköhän tällä iltapalalla jaksa juhlia sitten koko yön!

Mitä muille tulee iltapalaksi?

-Susanna-