perjantai 14. elokuuta 2015

Meillä on bändi!

Viikonloppuna herättiin siihen, että yksi tärkeimmistä meiltä vielä puuttuu, nimittäin hääbändi! Niinpä aloimme heti kartoittamaan vaihtoehtoja. Hyväksi sivustoksi osoittautui Hääbändit.fi, josta keräsimme potentiaalisia vaihtoehtoja. Laitoimme kyselyä menemään usealle eri bändille ja vastauksia saimmekin melko nopeasti. Yllättävän suuri osa oli jo varattuja, joten pienet hikikarpalot meinasivat jo nousta pintaan kun kolme ensimmäistä bändiä kertoivat olevansa buukattuja. Seuraava bändi, joka vastasi, oli vapaana, mutta se ei ollut vaihtoehtojemme ykköspäässä, joten päätimme vielä odotella muita vastauksia. Ja onneksi odotimme! Bändi nimeltä Pieni Liikkuva Orkesteri vastasi, että he ovat vapaina. Budjetin suhteen ylärajoille kyllä mentiin, mutta saamme viiden hengen mahtavan bändin soittamaan 3x45minuuttia, joten uskon jokaisen pennin olevan sen arvoista! Pieni Liikkuva Orkesteri soittaa musiikkia laidasta laitaan ja parhaan kuvan bändistä antaa varmasti heidän esittelyteksti Hääbändit.fi -sivustolla: 

Pieni Liikkuva Orkesteri, Groovea Juhliisi!
Halusit juhliisi sitten tunnelmallisen ja akustispainotteisen kokooonpanon taikka täyden volyymin bilebändin meiltä se luonnistuu tyylillä ja ammattitaidolla! Vuonna 2012 perustettu kokoonpano tekee keikkoja aina häistä, synttärijuhlista ja polttareista ravintolakeikkoihin rautaisella ammattitaidolla ja energisellä otteella! Yhtyeen ohjelmisto koostuu mm. monipuolisesta pop/rock -musiikista, soul/rhythm/r´n´b -musiikista, perinteisestä tanssimusiikista, mutta sydän sykkii vahvasti myös vanhalle swingjazz´n bluesille. Pyrimme aina räätälöimään jokaisen keikan tilaisuuden mukaan ja toivekappaleet kuuluvat tottakai palveluumme. Pienimmillän yhtye starttaa keikalle duona, laajimillaan se kasvaa jopa viiden hengen bilebändiksi.

Mistään peruskattauksesta ei myöskään ole kyse, sillä kokoonpanoon kuuluu myös mm. saksofoni ja poikkihuilu. Erityiseksi yhtyeen tekee heidän omintakeinen soundinsa ja kykynsä luoda tilaisuuteen intiimi, aito tunnela, jonka voi tarvittaessa kasvattaa hurjaan, railakkaaseen menoon! (Teksti kopioitu täältä)

Kuva
Erityisesti tuo omintakeinen soundi oli se, mihin tykästyimme! Bändin ääninäytteitä voi käydä kuuntelemassa täältä.

Nyt taitaakin olla niin, että häidemme kaikki ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat varattuina. Jes! 

Aurinkoista viikonloppua!

-Susanna-