sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Mitä kakun päälle?

Vaikka vielä ei ole mitään tietoa, minkälainen hääkakku meille tulee, on mielessä pyörinyt jo jonkin aikaa millaisen koristeen haluaisin meille hääkakun päälle. Niinpä päätin kerätä Pinterestissä taulun täyteen erilaisia hääkakkukoristeita ja esittelin niitä R:lle, jotta saisi taas tilata jotain kivaa häihin liittyvää kodin kaappien täytteeksi! Hääkakkukoristeitakin on nykypäivänä niin paljon, että valinta ei ollut mitenkään ilmiselvä, varsinkaan, kun huomasin, että tässä asiassa olimme hieman eri mieltä. Onneksi hääkakkukoriste ei ole kummallekaan mikään sydämenasia, joten päädyimmekin hyvään kompromissiratkaisuun. Mutta sitä ennen, tässä parhaita paloja keräämistäni hääkakkukoristeista:  

Kuva


Kuva

Figuuri morsiusparista on ehkäpä perinteisin versio koristeesta hääkakun päälle. Itse en ole kovin innoissani näistä, erityisesti jos pari vain seisoo vierekkäin. Näissä oli kivaa pientä tvistiä, ei ihan niin perinteistä. 

Kuva

Kuva

Erilaisia tekstejä hääkakun koristeiksi on vaikka millä mitalla, oikeastihan näissä on vain mielikuvitus rajana: nimet, nimien etukirjaimet, uusi sukunimi, hääpäivä, jokin rakkautta kuvaava teksti...


Kuva

Kuva
Näissä kallellaan olevissa viinilaseissa oli jotain hauskaa!

Kuva
Koristeita löytyy myös vaikka millä teemoilla. Kitarapariskunnan nappasin tähän ihan R:n mieliksi, musamiehiä kun on! Tai mikäli hääpari on kovin eläinrakas, eläinaiheisia koristeita on myös monipuolisesti saatavilla.

Kuva

Kuva

Kuva
Erilaisia silhuetteja löytyy myös vaikka millä mitalla, joko tekstin kera tai ilman.

Kuva
Tämänlainen kakkukoriste olisi melko helppo toteuttaa ihan itsekin mieleisellään tekstillä!

Yksi kuvan koristeista tulee meidän hääkakkua koristamaan, arvaatko mikä? Millaisen koristeen haluaisit omaan hääkakkuusi?

-Susanna-