sunnuntai 6. syyskuuta 2015

For your happy tears

Ahkeroitiin tuossa yksi ilta kaasoni Heinin kanssa kaikki nenäliinapaketit valmiiksi! Ehkä kaikista tähän astisista askarteluprojekteista tämä oli kivoin, koska nämä valmistuivat niin nopeasti. Yhteensä nenäliinapaketteja tuli siis 110, koska enimillään häihimme tulee sen verran vieraita. Kuitenkaan mitä todennäköisemmin kaikki eivät pääse, eivätkä kaikki nenäliinapakettia tarvitse, joten uskon, että tässä määrässä on tarpeeksi ekstraa. En voisi olla tyytyväisempi valmiiseen lopputulokseen! 


Paperi nenäliinapakettien ympärillä on tavallista uusiopaperia, jotka leikattiin paperileikkurilla sopivan kokoisiksi. Leimasimella painettiin teksti suurin piirtein keskelle ja paperi taitettiin kahden nenäliinan ympärille. Kiinnitys tapahtui yksinkertaisesti teipillä. 


Alkuperäinen idea taisi olla, että jokaisen nessupaketin ympärille tulee juuttinarua. Kuitenkin tehdessä huomasimme, että paljon kätevämpää on puntittaa kasa nenäliinoja yhteen nippuun. Paljon helpompi säilyttää ja jakaa vieraille ja teksti tulee paljon paremmin esille. Siellä ne nyt odottaa valmiina ensi kesää! Kuvan korin kävin hakemassa Jyskistä, on tällä hetkellä aika hyvässä alennuksessa. Koreja lähti mukaan kaksi, ajattelin hyödyntää niitä wc-koreina. 


Mitäs pidätte?

-Susanna-