keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Hääbloggaajien meet & greet

Noniin, vihdoin täälläkin ehditään kirjoittelemaan viime viikonlopun tapahtumista! Lauantaina oli  nimittäin odotettu hääbloggaajien tapaaminen täällä Turussa. Tapaamisen takana olivat Wedding Emilian Emilia sekä Ilma kuin morsiamen Emmi. Innolla odotin päivää, meidät osallistujat oli nimittäin pidetty jännityksessä, sillä päivän ohjelmaa ei paljastettu etukäteen! 


Sen verran saimme kuitenkin tietää, että päivä aloitettiin hääpukuliike Fiancéesta. Ja kuten yllä olevasta kuvasta näkyy saimme siellä myös herkkuja, jotka meille oli sponssannut Suomen paras leipomo MBakery. Ihanaa! VideoTimon Timo oli myös paikalla meitä tervehtimässä ennen lähtöään kuvauskeikalle. Fiancéen puolesta meidät otti vastaan liikkeen omistaja Tiina sekä ompelija Elina. He kertoivatkin hyödyllistä tietoa hääpuvun hankinnasta. Kannattaa esimerkiksi muistaa, että toimitusajat puvuissa ovat 3-6 kuukauden luokkaa, joten ajoissa kannattaa olla. Paikasta jäi kyllä todella hyvä fiilis ja molemmat olivat todellisia ammattilaisia! Pääsin kokeilemaan muutamaa pukua päälläni, mikä oli huippukivaa! Tämä oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun hääpuvun päälleni sain. Kyllähän siinä aika prinsessa-olo kieltämättä tuli! Aluksi. Oli meinaan aika hikistä hommaa, vaikka mitään ei edes tarvinnut tehdä. 


Fiancéesta jatkoimme Yliopistonkadulle Butik Lilianiin. Nyt täytyy kyllä myöntää, että hieman jopa hävettää kun en tästä ihanasta pikkukaupasta ollut kuullutkaan aikaisemmin, vaikka ihan kotikulmilla pyörittiin! Mutta onneksi olen kuullut nyt! Lilian on siis erikoistunut naisten yksilölliseen juhlapukeutumiseen ja kaupasta löytyy vintage- ja second hand ihanuuksia sekä asusteita ja koruja. Kannattaa ehdottomasti poiketa! Lilianin omistajan lisäksi paikalla oli Aino -hiuskoruja tekevä Satu sekä kultasepänverstas CaiSannin Kaisa. 


Aino -hiuskorut ovat kyllä upeita! Pöydällä oli monen monta hiuskorua, jotka olisin voinut napata samantein mukaani. Ihanan hempeitä pastellisävyjä ja kaikki alusta asti suomalaista käsityötä! Minulla kävi ihan mieletön tuuri ja voitin arvonnasta Aino -hiuskorun! Iso kiitos Sadulle! Valinta ei kylläkään tule olemaan helppoa, koska kuten jo sanoin, kaikki korut olivat mielettömän upeita.   CaiSannin Kaisa ja Sanni toteuttavat omien suunnitelmiensa lisäksi myös asiakkaiden toiveiden mukaiset korut. Korut ovat uniikkeja ja käsintehty sormus on myös tehdasvalmistettua kestävämpää. CaiSanni lupaa myös valmistamilleen koruille elinikäisen, ilmaisen vuosihuollon, jossa siis tarkistetaan, ovatko kivet tiukasti paikoillaan ja että kaikki muukin on kunnossa. Aika loistavaa palvelua, vai mitä? Heiltä saa tilattua myös persoonallisia kakkukoristeita. Kakkukoristeista löydät lisää täältä


Viimeisenä siirryimme Radisson Blu Marina Palacen kabinettiin. Siellä meitä odotti kaunis kattaus ja lisää herkkuja, joiden takana olivat JuhlahumuaJuhlahuuma ja Urjalan makeistukku. Saimme kuulla  myös pinnalla olevista häätrendeistä. Yksi päivän sanoista on rentous ja sen voin kyllä ainakin meidän häiden kohdalla allekirjoittaa! Haluamme panostaa nimenomaan siihen, että kaikilla on hauskaa ja mitään ei tarvitse, eikä saa, ottaa liian vakavasti! 


Sarandian Sari oli jättänyt meille lahjaksi hänen uuden Tahdon -printtinsä. Kiitos! Printti on todella kaunis ja olen Sarin kanssa ihan samaa mieltä: rakastamisella pääsee kyllä puolimatkaan, mutta ilman yhteistä tahtoa ei sen pidemmälle pötkitä! 

Suuri kiitos päivän järjestäjille, mukana olleille bloggaajille ja yhteistyötahoille! Oli mahtava päästä hieman tutustumaan ihmisiin blogien takaa, toivottavasti nähdään vielä uudelleen :) 

-Susanna-   P.s Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!